Ionel Petre revine în politică

Data postării:

Ionel Petre, fost vicepreședinte ALDE și lider ALDE Dâmbovița, revine în peisajul politic actual. Politicianul cu origini dâmbovițene este recunoscut la nivel național pentru spiritul său civic și vocal. Este printre puținii politicieni care au curajul să spună direct niște lucruri pe care alții le „bagă sub preș”.

„Dragi prieteni,

Revin în viața politică deoarece nu pot sta impasibil la nedreptățile la care sunt supuși românii, indiferent de apartenența etnică sau religioasă, de simpatiile politice sau de preferințele sportive. Revin în politică având credința că valorile naționale, că libertățile câștigate la Revoluție, că tradițiile românești si credinta stramoseasca nu trebuie lăsate a fi călcate în picioare de nimeni.
Nu mă feresc de muncă, nu fug de responsabilități și am obligația morală să întorc comunitătii o parte din mine.

Am ales să îmi asum funcția de Secretar General al Partidului Republican din România și voi face tot ce îmi stă in putință să ajut la crearea unei echipe de români adevărați care să își pună la dispoziție experiența politică sau profesională acumulată, tinerețea și entuziasmul în slujba celorlați.

Le mulțumesc tuturor celor care au ales, deja, să fie alături de mine, le mulțumesc și celor care vor veni să-i sustinem pe români și valorile noastre nationale, dar le mulțumesc și celor care mă vor contesta sau corecta deoarece astfel voi ști că trebuie să fac mai mult și mai bine pentru susținerea intereselor românilor.

Vă asigur de o deschidere adevărată față de tot ce este autentic, valoros, românesc!

Cu aleasă prețuire,

Ionel PETRE
Secretar General
Partidul Republican
din Romania”

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Ce mâncăm vara

Este timpul să trecem la dieta de vară: sănătoasă,...

Cod portocaliu de caniculă!

Cum ne putem proteja de arșiță? O masă de aer...

Rezultate finale pentru alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a anunțat, marți seară, rezultatele finale...

Ce variante au cei care nu susțin Bacalaureatul în această sesiune?

Scăderea nivelului de educație la nivel național este tot...