Ionel Petre: ”Atentat la siguranța națională! Fie sunt rău intenționați, fie proști!”

Data postării:

Ionel Petre, ex-vicepreședinte ALDE, critică modul în care autoritățile gândesc înrolarea pentru apărarea țării într-o situație de conflict armat.

”Știu, în proporție de peste 90%, războiul vecinilor noștri rămâne acolo și probabil se va stinge treptat însă nu pot să nu reacționez când văd că la noi totul se face pe genunchi.  Pensionăm profesioniști la nici 50 de ani, cu pregătire în domeniul apărării, teoretică si tactică (chiar și pe hârtie, cum se face pe la noi), cu trageri în poligon, în concluzie, cu experiență,  lăsând, în primul rând, sistemul de protecție a cetățeanului pe mâna unora cu pantaloni mulați și tivul peste glezne care au fost pregătiți precar într-o perioadă în care nu a avut timp nici să-și regleze ortografia; dar avem așteptări ca persoane care nu au mai atins o armă de 30 – 40 de ani sau alții care nu au atins-o niciodată să-și apere țara. Altă carne de tun!

Nu știu ce sau cu ce gândesc conducătorii noștri dar este sigur faptul că fie sunt rău intenționați, fie proști.  Oricare ar fi răspunsul ar trebui să plătească!”, scrie Ionel Petre pe pagina sa de facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...