Informați-vă bine dacă plecați cu trenul în nordul țării!

Data postării:

Dacă trebuie să ajungeți cu trenul în nordul României verificați informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la numărul de telefon CFR 021/9521, iar pentru verificarea orelor de sosire sau de plecare din gări puteți accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web -, unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut.

Personalul feroviar acționează permanent în zonă întrucât se circulă în condiții de iarnă.

„Circulaţia trenurilor se desfăşoară în condiţii de iarnă pe reţeaua feroviară din partea de nord al ţării, personalul feroviar fiind activat pentru intervenţia operativă, necesară asigurării continuităţii traficului feroviar.”, a anunţat, marţi, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, într-un comunicat de presă transmis Agerpres.

Pe raza Regionalei CF Iași s-a intervenit cu drezine pantograf şi cu personal propriu, iar două trenuri de călători au fost oprite temporar în gările Silhoasa şi Coşna, din cauza condițiilor meteorologice. Traficul a fost reluat, însă este posibil ca situația să se repete și în următoarele zile și în alte localități nordice.

Compania feroviară precizează că, „pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi transmite operativ măsurile necesar a fi luate, astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.”

Astfel că, dacă nu este neapărată nevoie să ajungeți în zona Iașului și intenționați doar să plecați la plimbare, sfatul este să amânați puțin călătoria până când vremea se va îmbunătăți!

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Interzis la pescuit!

Conform Ordinului nr. 561/2023/11/2024 aprobat de Ministerul Agriculturii şi...

„Taxa pe boală”, eliminată parțial

Guvernul Ciolacu a adoptat o nouă ordonanță de urgență...

„Legea păcănelelor” a fost adoptată! Vor fi scoase în afara orașelor

S-a terminat cu păcănele în interiorul orașelor! Acestea vor...