Individul care a omorât o femeie și i-a abandonat trupul pe A1 este căutat pe camerele de supraveghere

Data postării:

Caz șocant în Dâmboviţa! Cadavrul secționat al unei femei a fost descoperit de o echipă de muncitori în localitatea Olteni, pe Autostrada Soarelui. Cadavrul era în stare avansată de descompunere, iar autoritățile așteaptă rezultatele ADN pentru identificarea victimei.

Trupul secționat a fost găsit vineri, 5 aprilie, pe marginea autostrăzii A1 și ar fi al unei femei care practica prostituția, spun surse din poliție. Cadavrul era pus în doi saci de plastic, foarte aproape de marginea drumului. Surse din poliție spun că trupul era dezmembrat, iar bucăți din acesta au fost găsite la câteva zeci de metri distanță sub un pod. De altfel, oamenii legii au fost nevoiți să revină la fața locului pentru a recupera fragmentele osoase, împrăștiate cel mai probabil de animale.

Anchetatorii consideră că femeia nu a fost ucisă aici, iar suspectul doar i-ar fi abandonat cadavrul într-o zonă pe care el o considera a fi izolată, la kilometrul 64 de pe Autostrada A1 București-Pitești. Pe acest traseu există, însă, și câteva camere de supraveghere, lucru pe care criminalul nu l-a luat în considerare, iar polițiștii au ridicat acum imaginile și le analizează.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Coduri galbene de caniculă și instabilitate atmosferică

Meteorologii au emis două atenționări cod galben pentru căldură...

Au început lucrările pentru locuințele NZeb din Sectorul 5

Primăria Sectorului 5 a anunțat demararea lucrărilor de construcție...

Târg de adopții pentru căței în Parcul Circului, sâmbătă, 8 iunie

Primăria Capitalei a anunțat organizarea unui nou târg de...