Încă un loc de joacă nou în Sectorul 5

Data postării:

‘’Primăria Sectorului 5 anunță că au fost finalizate lucrările de reamenajare a zonei străzilor Năsăud-Vistierilor. Aici, administrația locală a inaugurat un nou parc și a refăcut întreaga zonă adiacentă, atât în ceea ce privește spațiul verde cât și infrastructura rutieră și pietonală.

Întreaga amenajare peisagistică, aflată la intersecția străzilor Năsăud-Vistierilor, este acum pusă în valoare de 70 de noi arbori și arbuști, plante perene, instalație nouă de aspersoane și gazon rulou. Peluzele gazonate reprezintă o sursă importantă de răcoare în zilele caniculare, având în vedere faptul că aici temperatura poate fi cu aproximativ 10 grade Celsius mai mică decât în cazul unei suprafețe betonate.

Pe lângă zona de spații verzi, proiectul a inclus și reamenajarea infrastructurii rutiere auto și pietonale prin reabilitarea covorului asfaltic, refacerea a 46 de locuri de parcare și crearea a 26 de noi locuri de parcare de reședință. ‘’, informează Primăria Sectorului 5 pe pagina sa de facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Au început înscrierile a facultate! Programul este limitat!

Adolescenții care au susținut examenul de Bacalaureat nu au...

Spania, campioana europeană la fotbal!

Pentru a 4-a oară, spaniolii au cucerit titlul de...

Nicolae Ciucă, viitorul președinte al României?

Prezent la Washington, Nicolae Ciucă a găsit oportun să...

Codul roșu de caniculă a fost extins până miercuri

România fierbe! Aproape toată țara este sub cod roșu...