În Sectorul 2 se deschide ”policlinică socială”

Data postării:

Directia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2  inițiază proiectul „Policlinica socială – Zâmbet pentru toți”, pentru a veni în sprijinul celor defavorizați și urmează să deschidă două cabinete de medicină dentară dedicate adulților și copiilor cu probleme.

‘’ Vino alături de noi să oferim un zâmbet celor defavorizați!

Există în jurul nostru prea mulți oameni triști, împovărați de griji și nevoi. Ei au nevoie de sprijinul nostru inclusiv pentru tratamente medicale pe care nu și le pot permite, cum ar fi cele stomatologice.

Pentru ei, DGSAPC ector 2 a inițiat proiectul „Policlinica socială – Zâmbet pentru toți”, prin care vom deschide două cabinete de medicină dentară dedicate adulților și copiilor cu dizabilități, marginalizați social sau cu risc de marginalizare socială din Sectorul 2.

Ne dorim să aducem un zâmbet pe chipul a 1.000 de astfel de persoane din comunitatea noastră în fiecare an și căutăm parteneri din domeniul medical care să ne sprijine în această inițiativă.’’, informează Primăria Sectorului 2 pe pagina sa de facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Ce mâncăm vara

Este timpul să trecem la dieta de vară: sănătoasă,...

Cod portocaliu de caniculă!

Cum ne putem proteja de arșiță? O masă de aer...

Rezultate finale pentru alegerile europarlamentare

Biroul Electoral Central a anunțat, marți seară, rezultatele finale...

Ce variante au cei care nu susțin Bacalaureatul în această sesiune?

Scăderea nivelului de educație la nivel național este tot...