În Măgurele, cea mai modernă grădiniță din Sectorul 5

Data postării:

11 milioane de lei au fost alocați pentru cea mai nouă și mai modernă Gradiniță din Sectorul 5. Această investiție majoră este arondată Școlii nr. 125 aflată pe șoseaua București – Măgurele, o zonă în plină expansiune urbanistică. ”Investiția a venit în urma numeroaselor solicitări venite din partea familiilor de tineri mutate în zonă, aceasta fiind o grădiniță cu program prelungit, conform metodologiei școlare preuniversitare, se menționează pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 5.

Grădinița, cu o capacitate între 160 – 190 de copii, are o suprafață construită de peste 2500 metri pătrați și cuprinde: săli de curs, bloc alimentar, spălatorie grupuri sanitare, zonă administrativă, dar și cel mai mare și mai modern adăpost ALA din Sectorul 5.

Adiacent construcției propriuzise, investiția cuprinde și un loc de joacă dotat cu echipamente aferente și loc de recreere a copiilor ce vor fi înmatriculați în această unitate de învățământ preuniversitar.

”(…) Investițiile vor continua în zona Școlii nr. 125, pentru a crește calitatea vieții și a oferii un act de educație mai bun cetățenilor Sectorului 5.’’, se precizează pe pagina de facebook a Primăriei sectorului 5.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...