Hotelul Cismigiu rămâne în preferințele turiștilor străini

Data postării:

După pandemie, se pare că viața a revenit la normal. Hotelul Cismigiu are camerele ocupate tot timpul, turiștii vin la conferințe, iar evenimentele se desfășoară ca înainte de 2020.

”La 10 ani de la redeschidere, Hotelul Cismigiu din Bucureşti, clasificat la patru stele, rămâne unul dintre preferate oamenilor de afaceri străini care ajung în Capitală pentru turism de business. În 2022, gradul mediu de ocupare estimat al hotelului a fost de 70%, cu 60 % mai mare ca în 2021, similar anului 2019, cel de dinainte de pandemie. În medie, un client al Hotel Cişmigiu rezerva 1,5 nopţi”, anunţă conducerea hotelului.

Cifra de afaceri a hotelului, pentru 2022, este estimată la 1,45 milioane de euro, în creştere cu 136% faţă de anul trecut.

Hotelul Cismigiu a fost reinaugurat în anul 2012 și are o istorie de 110 ani, fiind unul dintre cele mai importante hoteluri de patru stele din Bucureşti. Capacitatea unității hoteliere este de 60 apartamente, 6 săli de conferinţă iar, în prezent, are aproximativ 22 de angajaţi.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Alunele de pădure pentru o piele frumoasă

Alunele de pădure sunt o gustare delicioasă și sănătoasă,...

Prețurile RCA, plafonate la nivelul celor din 2022?!

Prețurile pentru polițele RCA ar putea fi plafonate la...

Ce trebuie să facă șoferii cu asigurări Euroins?

După familentul Euroins, confirmat de Autoritatea de Supraveghere Financiară...

Nou centru de joacă și învățare pentru copiii vulnerabili din București

Primăria Capitalei a anunțat inaugurarea unui nou centru de...