Harta curățeniei stradale în Sectorul 2

Data postării:

Primăria Sectorului 2 a anunțat crearea unei hărți digitale, prin care cetățenii sectorului vor avea acces la progamul săptămânal de curățenie stradală  și vor putea sesiza la o adresă de mail unde nu este respectat programul.

‘’Acum puteți ști precis zilele în care se face curat pe strada pe care locuiți. Aveți acces direct la programul săptămânal. Vedeți toate detaliile – când se mătură manual/mecanizat și când se spală strada dvs. Vă reamintim că mai există o hartă digitală cu programul săptămânal de ridicare a fracțiilor de deșeuri (menajer & reciclabile)

Problema curățeniei stradale este încă una valabilă. Inspectorii noștri fac controale zilnice pe străzile sectorului, iar în ultima vreme observă o scădere considerabilă a calității serviciului prestat. Am creat această hartă digitală din două motive:

-Pentru a fi transparent informați

-Dar și pentru a vă facilita un instrument util de a ne sesiza, în cazul în care programul nu este respectat sau serviciul este prestat de mântuială. Am creat o adresă special dedicată curatenie@ps2.ro, la care ne puteți transmite sesizări cu toate detaliile necesare – locația, ziua, ora, fotografii drept probă. Tot ceea ce ne transmiteți va fi monitorizat și verificat în teren. Acolo unde e cazul, operatorul va fi penalizat.

Primăria Sectorului 2 nu este un actor pasiv, iar scopul urmărit nu este penalizarea, ci respectarea obligațiilor contractuale și creșterea calității serviciului pentru a trăi într-un sector curat și civilizat. Iar pentru acest deziderat, ne dorim o colaborare deschisă cu comunitatea sectorului 2.’’, se precizează pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 2. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic:’’ Ou BIO sau ou cu Omega 3? ‘’

Ou BIO sau ou cu Omega 3? Care merită cheltuiala? Toată...

Iranul a atacat Israelul

330 de drone, rachete de croazieră și rachete balistice...

Interzis la pescuit!

Conform Ordinului nr. 561/2023/11/2024 aprobat de Ministerul Agriculturii şi...

Bani pentru computerele elevilor și studenților

Elevii și studenții vu vârste de până la 26...