Hai și la Mare!

Data postării:

În ultimele săptămâni tot mai multe știri vorbesc despre degradarea serviciilor turistice și costurile exagerate de pe Litoralul românesc, într-o companie de încurajare a vacanțelor peste hotare în detrimentul turismului național.

Însăși primarul Constanței, Vergil Chițac, confirmă acest trend:”Ceea ce se propagă în media în zilele acestea, ideea conform căreia staţiunea Mamaia a devenit nefrecventată şi nefrecventabilă. Eu leg asta într-un context mai general al unei campanii, din punctul meu de vedere vizibile, îndreptată împotriva litoralului românesc”.

Secretarul general al Partidului Republican, Ionel Petre, face o pledoarie pentru frecventarea Litorarului nostru.

”Haideți și la noi mare!

Nu pot asista impasibil când văd că de o bună perioadă, Litoralul Românesc este supus unui asalt in media on-line fără precedent. Știu, la noi nu poți sta cu stomacul „țambal” ca la bulgari și nici apa mării nu este la fel de albastră ca la greci dar este a noastră și pentru câțiva țepari care au ales să se îmbogățească peste noapte, ne distrugem o valoare națională precum „ieșirea românească la mare”.

Dacă ești atent, cumpătat și mai puțin snob poți să iti petreci un sejur de excepție puțin mai în sudul litoralului, nu doar la Mamaia. Am fost in acest an și voi mai merge! Voi merge și afară pentru ca merită să ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă Dumnezeu!

Nicăieri nu-i ca acasă! Prețuind ceea ce avem, ne prețuim pe noi mai mult!”, scrie Ionel Petre pe pagina sa de facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

11 grădiniţe deschide la vară în Sectorul 2

Primăria Sectorului 2 a anunțat ca vor rămâne deschise...

Cimbrul, util în tratarea afecțiunilor respiratorii

Cimbrul este mai mult decât o simplă plantă aromatică...

De-a râsu’-plânsu’… Bătaie în Parlamentul României

Halal lideri, halal politicieni, halal parlamentari! Au ajuns să...

Idei de mic dejun bogat în proteine

Un mic dejun bogat în proteine este esențial pentru...