„Guvernul lui 7 MINUTE!”

Data postării:

Fondurile disponibile în cadrul Programului Iluminat Public au fost rezervate integral în şapte minute de la deschiderea sesiunii de depunere a cererilor, a anunţat Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP), pe pagina oficială de Facebook.

„Programul se adresează unităţilor administrativ-teritoriale organizate de la nivel de comună, oraş sau municipiu care pot beneficia de fonduri pentru îmbunătăţirea sistemului de iluminat public stradal prin folosirea unor tehnologii mai eficiente care să reducă semnificativ consumul de energie şi, implicit, factura publică”, a precizat ministerul de resort, însă nici toată declarația nu a fost făcută mai repede decât s-a epuizat bugetul alocat și s-a închis axa de finanțare.

Ionel Petre, secretarul general al Partidului Republican din România a caracterizat situația ca fiind: „O bătaie de joc a Guvernului, a ministrului mediului Tanczos Barna, față de primăriile din țară – fie că e vorba de comune, orașe sau municipii.
Să pui doar 500 de milioane de lei fonduri și să le dai în 7 MINUTE este revoltător.
Au înjosit primăriile din țară să se bată pentru o brumă de bani, în speranța că vor apuca să modernizeze sau să creeze sistemele publice de iluminat.
Jenant! Sunt curios ce zic primarii PNL, PSD sau UDMR care au nădăjduit că vor putea să prindă o finanțare din acest program.”.

Conform oficialilor 469 de unităţi administrativ – teritoriale au depus proiecte pentru obţinerea de finanţări în cadrul Programului Iluminat Public.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...