Fosta cetate de scaun a Țării Românești, reînviată pentru turiști!

Data postării:

Municipiul Târgoviște a obținut locul 2 în preferințele publicului și locul 3, la nivel național, la concursul Destinația Anului 2022. Micul oraș, care în trecut a fost cetatea de scaun a Țării Românești, situat la poalele Turnului Chindiei este încărcat cu istorie. Arată din ce în ce mai bine și atrage mulți turiști, în special pe cei interesați de luptele din vremea lui Vlad Țepeș. Târgoviștea a fost la un pas să câștige titlul Destinația anului 2022, dar, oricum, este în topul preferințelor turistice.

„Prieteni, concursul în cadrul căruia orașul nostru a fost în finala națională, categoria „City Break”, s-a încheiat. Ceea ce părea, poate, o simplă înscriere s-a transformat într-o frumoasă campanie de publicitate pentru municipiu. Nu avem decât de câștigat din asta. Oameni de peste tot, actori ai industriei de turism, presă – toți vorbesc despre Târgoviște și descriu Cetatea în cuvintele cele mai plăcute. Suntem dați exemplu pentru ceea ce Târgoviștea oferă ca destinație culturală, istorică sau de agrement.
Știți ce a făcut posibilă câștigarea etapei regionale în fața unor orașe mult mai mari și prezența noastră în finală? Mobilizarea noastră, a celor care știm că orașul merită această promovare.
Putem spune că am câștigat, indiferent de rezultat, chiar dacă Iași este câștigătorul declarat al concursului și merită felicitări!
Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, suntem o echipă extraordinară!” a transmis primarul Cristian Stan târgoviștenilor prin intermediul unei rețele de socializare.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Cum să prepari pâine cu maia acasă, simplu și rapid

Prepararea pâinii cu maia acasă este o experiență minunată...

Ce nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță

Vacanța la mare este un prilej de relaxare și...

Ritualul de îngrijire pentru o piele frumoasă și sănătoasă

Îngrijirea pielii este esențială pentru menținerea unui ten sănătos...

Idei de salate rapide pentru masa de prânz

Salatele reprezintă o alegere excelentă pentru masa de prânz,...