Fost vicepreședinte al comisiei parlamentare SRI a semnat suspendarea lui Iohannis!

Data postării:

Fostul vicepreședinte al comisiei SRI, Marian Cucșa, primul politician care  în urmă cu doi ani solicita audierea SRI și convocarea CSAT pentru pregătirea României pentru Covid 19, a semnat suspendarea președintelui Iohannis.

La acel moment, nu aveam nici un caz de Covid, iar președintele Iohannis deși avea informații că vom intra în pandemie, nu și-a manifestat grija pentru sănătatea românilor find preocupat de organizarea alegerilor anticipate:

“Astăzi sunt fix doi ani de când am solicitat audierea SRI, convocarea CSA și măsuri de prevenire pentru combaterea covid.

Am fost primul politician care a solicitat ca Romania să fie pregătită pentru pandemie, să fim precauti!

Președintele Iohannis știa cu câteva luni înainte că România nu va scăpa de această pandemie dar nu a făcut nimic pentru a pregăti sistemul medical pentru că avea ca prioritate organizarea alegerilor anticipate și nu-i păsa de sănătatea românilor!

Acum, cred că a venit momentul ca cei vinovați să răspundă!

Am ales să semnez inițiativa AUR  de suspendare a președintelui Iohannis pentru că acesta trebuie să răspundă  în primul rând pentru zădărnicirea combateri virusului dar și pentru tot dezastrul statului eșuat pe care îl conduce de 7 ani!

Îi îndemn pe toți românii să semneze pentru suspendarea lui Klaus Iohannis să scăpam România de această clică de răufăcători!”, a scris acesta pe pagina sa de facebook. (foto.tion.ro)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

ISIS amenință cu atacuri teroriste a meciurile din Liga Campionilor

Un canal media care prezintă activitatea ISIS și transmite...

În Dâmboviţa, AUR și-a lansat candidații printr-o piesă de teatru

Duminică a fost sărbătoare la Târgoviște, lângă Curtea Domnească,...