Fost lider ALDE, atac la adresa primarului Capitalei -”Nicușoare, lasă-ne!”

Data postării:

”Incompetența nu are ce căuta în fruntea Primăriei Capitalei! Nicușor Dan oferă pe zi ce trece noi dovezi că este depășit de situația de la București!

Forțat de către angajații STB să iasă din starea de hibernare în care se află de la preluarea mandatului și să se achite de atribuțiile de primar, Nicușor Dan, întâiul ales al Capitalei, alege calea războiului cu aceștia fără să țină cont de doleanțele lor, de argumente, de context sau de faptul că acestor oameni le-a ajuns cuțitul la os, că au familii de întreținut.

Poate că nu ar fi atât de grav dacă această atitudine nu ar fi singura formă în care știe să gestioneze crizele cu care Capitala se confruntă, precum dezastrul din parcuri, sistemul de termoficare la pământ și frigul din apartamentele bucureștenilor. Am punctat doar câteva dintre probleme deoarece de acestea măcar a auzit, pentru că de restul oricum nu știe nimic.

Este momentul să mergem până la capăt cu demersul de suspendare al absentului! Nicușoare, lasă-ne!”, este mesajul fostului vicepreședinte ALDE, Ionel Petre postat pe pagina sa oficială de facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

În Dâmboviţa, AUR și-a lansat candidații printr-o piesă de teatru

Duminică a fost sărbătoare la Târgoviște, lângă Curtea Domnească,...

Liderii Europei vor veni la București

Președintele Klaus Iohannis va avea miercuri, la Cotroceni, întâlniri...

Alianța PNL și PSD a dat peste cap sondajele electorale

Un sondaj curs arată "radiografia" politică dinaintea alegerilor europarlamentare....