Fapte de bine și de suflet

Data postării:

Fiecare gest de atenție contează enorm pentru cei care au mai puțin! În Săptămâna Mare faptele bune vin ca un pansament pus peste o rană deschisă, iar orice gest, oricât de mic, poate aduce o mare bucurie!

Echipa Star Sistems Security are și o latură sensibilă, în spatele durității și puterii pe care o afișează reprezentanții firmei de pază și protecție și a decis să îi viziteze pe copiii din Dâmbovița care cresc în centrele rezidențiale. Nu s-au dus cu mâna goală, ci cu dulciuri, fructe și cărți, iar copiii au fost bucuroși de oaspeți și de daruri.

„Astăzi ne-au vizitat reprezentanții Star Sistems Security și au venit cu daruri pentru copiii cu dizabilități de la Complexul de Servicii Sociale Găești și pentru adolescenții, cu și fără dizabilități, de la Complexul de Servicii Sociale Târgoviște „Floare de Colț”!

Au adus dulciuri, fructe, sucuri pentru ca masa de Paște a copiilor și tinerilor să fie mai bogată și mai „dulce”! De asemenea, le-au adus și „povestiri fără vârstă” , scrise de Elisei Virgil.

Mulțumim pentru daruri și pentru că vă gândiți la cei care au atâta nevoie de gesturi de suflet și de atenție!”, au scris reprezentanții D.G.A.S.P.C Dâmbovița pe pagina de Facebook a instituţiei.

Articolul precedent
Articolul următorCurățenia de Paște în școlile din Sectorul 3

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...