După ieșirea din spital Băsescu se mută din vila de protocol

Data postării:

Lovitură după lovitură pentru fostul Președinte al României, Traian Băsescu. După ce a fost declarat oficial colaborator al fostei Securități, acesta și-a pierdut toate privilegiile de care beneficia pentru funcția ocupată.

Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (R.A.-A.P.P.S.) i-a dat termen și pentru părăsirea locuinței de protocol în care locuiește alături de familia sa.

”…În aceste condiții, atat titularul, cât și membrii familiei acestuia au obligația de a elibera locuinţa în termen de 60 de zile de la încetare.

În cazul în care părțile nu vor rezolva diferendele pe cale amiabilă, respectiv dacă spațiul nu se eliberează la termenul de mai sus, competența de soluționare revine instanțelor judecătorești române, conform dispozițiilor prevăzute de Codul Civil privind evacuarea”, a transmis biroul de presă al R.A.-A.P.P.S.

După ce i s-a respins recursul făcut la sentința data în 2019 de Curtea de Apel București, prin care a fost declarat colaborator al Securității, Traian Băsescu a dipărut din peisajul cotidian, circulând diverse zvonuri că ar avea diverse probleme de sănătate și că ar fi internat într-o clinică din străinătate. (foto: romaniatv.ro)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Boc a răbufnit după alegeri: „Păi, bă, fraierilor…”

Emil Boc, figură politică emblematică la nivel național, a...

Clotilde Armand face acuzații de fraudă la alegeri

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care a candidat pentru...

Rezultate de „AUR” pentru George Simion și echipa lui

Președintele AUR, George Simion, este fericit de faptul că...

Ora bilanțului pentru Cătălin Drulă. Rezultatul: demisia!

Cătălin Drulă și-a exprimat public punctul de vedere după...