Deficitul caloric ne ajută să scădem în greutate

Data postării:

“Te antrenezi din greu, dar tot nu slăbești? Iată unde greșești! (…) Din nefericire, doar pentru că faci mișcare nu înseamnă că toată grăsimea va dispărea în mod automat, lăsând în urmă un abdomen plat, picioare și brațe tonifiate.

Ceea ce mănânci sau consumi afectează în mod direct procesul de slăbire. Nutritioniștii sunt de părere că motivul pentru care oamenii care deși fac mișcare considerabilă, nu reușesc să piardă în greutate este că aceștia consumă mai multe calorii decât ard.

Pentru a pierde în greutate, trebuie să îți creezi un deficit caloric. Monitorizează-ți aportul de calorii!

Utilizarea unor aplicații de monitorizare a caloriilor poate fi folositoare dacă îți dorești să slăbești. Această aplicație te ajută să îți afli necesarul zilnic de calorii precum și să îți stabilești anumite scopuri în ceea ce privește obținerea greutății tale ideale. Prin urmare, dacă arzi 300 de calorii în timpul antrenamentului, pentru a reuși să pierzi în greutate, va trebui să consumi doar 150 de calorii, practic mănânci doar jumatate din numărul de calorii arse.

Ce anume mănânci este de asemenea important. Ar trebui să te concentrezi pe un aport mai mare de proteine, fibre și să eviți pe cât se poate zaharul și carbohidrații rafinați.

Tipul de exerciții fizice pe care le practici contează foarte mult. O plimbare ușoară de 3 ori pe săptămână nu va afecta semnificativ acul cântarului. Una dintre cele mai bune modalități de a scăpa de kilogramele în plus și de a obține rezultate remarcabile destul de rapid este tehnica HIIT (high-intensity interval training-antrenament de intensitate înaltă într-un interval de timp scurt) pentru un antrenament complet, dar și concentrarea pe fortifierea anumitor părți ale corpului(trunchi, picioare,brațe, abdomen) în diferite zile ale săptămânii”, ne explică specialiștii tcts.ro pe site-ul lor.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Locația perfectă pentru o plimbare de primăvară!

Anul trecut, feeria lalelelor din Dâmbovița i-a vrăjit pe...

În așteptarea păcii, ucrainenii s-au ales cu un nou atac rusesc

În ziua de Florii, o rachetă lansată de forţele...

Programul Rabla 2025

Programul Rabla 2025 vine cu ecotichete cu valoare mai...

Ecranele pot da insomnie

Specialiștii atrag atenția că ecranele urmărite în pat generează...