De-a râsu’-plânsu’… Bătaie în Parlamentul României

Data postării:

Halal lideri, halal politicieni, halal parlamentari! Au ajuns să se comporte ca pe maidan în Parlament, deși, teoretic, sunt trimiși acolo de cetățeni, prin vot, pentru lucruri serioase. Ca într-un ring de box, doi aleși ai poporului, unul de la PNL, iar celălalt fost liberal, s-au luat la „trântă” și înjurături.

Altercația a fost surprinsă de camera de supraveghere din spatele sălii de plen de la deputați. În rolurile principale, Florin Roman, deputat PNL și Dan Vîlceanu, exclus din PNL anul trecut. În sala de ședință, Florin Roman i-ar fi reproșat fostului său coleg liberal că stă în băncile alocate partidului, deși nu mai este membru. De aici, cei doi au început să se certe. Și-au aruncat replici precum ”gunoiule”, ”ești un zero” sau ”golanule” și s-au mutat pe hol.

„M-a strâns de gât, a încercat să mă muște de ureche, m-am ferit și am primit o lovitură golănească, în nas”, a povestit deputatul lovit, Florin Roman.

Dan Vîlceanu nu și-a motivat în niciun fel comportamentul agresiv, însă a fost sancționat. Deputații juriști i-au aplicat sancțiunea maximă, adică îi va fi reținută jumătate din indemnizație timp de 6 luni, iar timp de trei luni nu poate lua cuvântul mai mult de 10 secunde la ședințe.

Foto: Libertatea

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...