David Popovici, un tânăr „de aur” cu valori de aur

Data postării:

Nu doar că este un sportiv de aur, David Popovici este un tânăr „de aur”, cu valori și principii solide, cu ambiție nemăsurată și putere de muncă așa cum găsim rar în societatea contemporană. Băiatul este un exemplu pentru tineri, pentru că deși câștigă foarte mulți bani, preferă să își trăiască viața ca și până acum, fără a avea grija veniturilor. David învață pentru BAC și se antrenează în bazin pentru a fi cel mai bun.

„Nu ştiu dacă mă credeţi, dar este adevărat, tatăl meu poate să ateste, toţi oamenii care mă ajută pot să ateste. Eu nu vreau să ştiu câţi bani fac. Eu nu vreau să ştiu câţi bani câştig pe lună, nu vreau să ştiu ce bonusuri primesc, ce premii câştig din înot, tocmai pentru că nu vreau să mă influenţeze.
Nu ştiu, odată ce voi şti asta poate mi s-ar urca la cap, poate m-ar face să mă schimb în vreun fel. Tocmai de asta aleg să nu ştiu, dar am oameni de încredere care se ocupă de asta şi pentru că de curând sunt adult şi am crescut va trebui la un moment dat să mă ocupă şi eu de asta.
Dar o iau pas cu pas şi încerc să nu fug de responsabilitatea asta prea mult, pentru că în curând voi fi nevoit să ştiu şi să-mi văd de viaţa de adult.” – a transmis David Popovici.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Profesorii nu se lasă: Greva continuă!

Greva generală din educație a intrat în a doua...

Cum ne putem realiza un make-up acasă ca la salon

Make-up-ul este o formă de artă care ne permite...

De ce e sănătos postul intermitent

Postul intermitent a devenit tot mai popular în ultimii...

Semințele de cânepă mențin sănătatea digestivă

Semințele de cânepă reprezintă un aliment sănătos și versatil...