Daniel Blaga: „Gestul meu mic poate face o diferenţă mare.”

Data postării:

Câteodată, politicienii mai fac şi gesturi demne de admirat, chiar în cadrul Parlamentului. Când se întâmplă lucruri frumoase putem tolera şi laudele de pe propriile pagini de socializare şi le şi preluăm dacă se încadrează în categoria exemplelor pozitive.

Astfel că, îl lăudăm pe domnul Daniel Blaga, care a donat sânge, iar din postarea sa ne putem da seama că are o grupă de sânge rară, ce, cu siguranţă poate salva o viaţă.

„Sângele poate salva vieți, iar a ajuta din acest punct de vedere este, adesea, în puterea noastră. Dacă puteți ajuta, dacă puteți dona, alegeți să o faceți. Am donat astăzi nu doar pentru că am o grupă sanguină foarte rară ci mai ales pentru că știu că gestul meu mic poate face o diferență mare.

Mulțumiri colegilor mei Diana Stoica și Tudor Pop pentru campania de donare de sânge desfășurată în cadrul Parlamentului!”, a postat Daniel Blaga pe pagina sa de Facebook.

La nivel naţional este foarte mare nevoie de sânge şi oricare dintre noi poate fi parte la salvarea unei vieţi. Este un gest atât de simplu, dar extrem de valoros! (foto: facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...