Cursuri de fotbal pentru copiii defavorizați din Sectorul 5

Data postării:

Primăria Sectorului 5 în colaborare cu cu Fundația „Parada” au organizat programul de fotbal social în colaborare cu Inter Campus, divizia socială a FC Internazionale Milano, de care vor putea beneficia copiii defavorizați din sector.

‘’PROGRAM SOCIAL PENTRU COPIII DEFAVORIZAȚI DIN SECTORUL 5 – CURSURI DE FOTBAL SUB ÎNDRUMAREA REPREZENTANȚILOR FC INTERNAZIONALE MILANO

Primăria Sectorului 5, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5, în parteneriat cu Fundația „Parada” au lansat oficial programul de fotbal social dezvoltat de Fundație, în colaborare cu Inter Campus, divizia socială a FC Internazionale Milano, în beneficiul copiilor defavorizați din Sectorul 5 al Capitalei.

 Obiectivul urmărit în cadrul acestui proiect este de a utiliza fotbalul ca instrument educativ, pentru a oferi copiilor proveniți din medii defavorizate, o modalitate prietenoasă de a învăța ce este lucrul în echipă, însușirea unor reguli și multă distracție.

 La eveniment au participat: primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Excelența Sa, Ambasadorul Republicii Italiene în România, Alfredo Maria Durante Mangoni, viceprimarul Sectorului 5, Mircea Nicolaidis, președintele Fundației Parada, Franco Aloisio şi reprezentantul Intercampus, Christian Valerio.

 Copiii participanți au primit noul echipament sportiv al echipei Inter Milano și au jucat un meci demonstrativ în fața invitaților.’’, anunță Primăria Sectorului 5 pe pagina sa de facebook.

(foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Au început înscrierile a facultate! Programul este limitat!

Adolescenții care au susținut examenul de Bacalaureat nu au...

Spania, campioana europeană la fotbal!

Pentru a 4-a oară, spaniolii au cucerit titlul de...

Nicolae Ciucă, viitorul președinte al României?

Prezent la Washington, Nicolae Ciucă a găsit oportun să...

Codul roșu de caniculă a fost extins până miercuri

România fierbe! Aproape toată țara este sub cod roșu...