Curățenia de primăvară în Sectorul 6

Data postării:

Primăria Sectorului 6 a anunțat demararea celei de-a treia ediții a curățeniei de primăvară în sector și invită cetățenii să iasă în curtea blocului și să curețe zonele insalubre.

’’A venit vremea bună, demarăm în forță curățenia de primăvară! Împreună, ca în fiecare an.

Sutem deja la a treia ediție!

Campania de curățenie va debuta sâmbătă, pe 25 martie, la ora 10.00.

PRIMARUL CIPRIAN CIUCU: „Vă invit în curtea blocului dumneavoastră. Și vin și eu!”

Intenționam să vă invit și anul acesta să curățăm împreună un teren insalubru în Sectorul 6, cum am fost împreună pe Lacul Morii în 2021 și pe Plevnei în 2022. Dar nu am mai găsit un astfel de teren. Cele care ar mai fi de salubrizat sunt cu deșeurile din construcții acumulate în 30 de ani, se află la marginea orașului și nu sunt potrivite pentru voluntari. Acolo intervenim noi cu utilaje grele.

Așa că vă invit în curtea blocului dumneavoastră. Și vin și eu. În special în #Giulești și #Crângași. Dacă mă invitați, vin! Și în timp ce facem treabă, mai schimbăm și o vorbă, două.

Nu am renunțat definitiv la ideea de a vă invita să fiți voluntari și să mai igienizăm un teren împreună, așa că, dacă aveți sugestii, le primesc cu plăcere. Trebuie doar să nu fie teren privat. Dacă sunt astfel de terenuri, dar sunt private, vreau să la știu oricum, dar trimit Poliția Locală să aplice amenzi”, a transmis primarul #CiprianCiucu.

VĂ OFERIM SACI, FLORI DIN SERE, RIDICĂM MATERIALUL VEGETAL

Ca în fiecare an ADPDU Sector 6 și Urban vor fi în dispozitiv! Curățăm spațiul verde, spălăm străzile, mobilierul stradal și semnele de circulație, plombăm gropile, marcăm locurile de parcare.

Dacă ieșiți în curtea blocului, vă punem la dispoziție saci, ridicăm materialul vegetal și vă oferim gratuit răsaduri de flori crescute în serele ADPDU Sector 6, dar și tricouri inscripționate cu campania de curățenie.

Pentru comenzi, luați legătura cu responsabilul zonal ADPDU Sector 6 sau contactați-ne la numărul 021 410 09 57, mail contact@adps6.ro, cu cel puțin 48 de ore înainte.’’, informează Primăria Sectorului 6 pe pagina sa de facebook.

(foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...