Cupa Sectorului 3 -prima competiție sportivă cetățenească

Data postării:

Primăria Sectorului 3 a anunțat organizarea primei competiții sportive cetățenești, ce va avea loc pe data de 9 septembrie la Baza sportivă de pe Calea Vitan.

Cupa Sectorului 3 va găzdui campionate la fotbal, tenis cu piciorul, tenis de câmp și tenis de masă.

‘’ Primăria Sectorului 3 are onoarea să vă invite să participați la Cupa Sectorului 3, prima competiție sportivă cetățenească de amploare, organizată la nivelul Capitalei în ultimii 30 de ani.

Ca să nu mai lungim vorba, vă putem spune că, în curând, noile baze sportive ale Sectorului 3 vor găzdui campionate la următoarele sporturi: fotbal, tenis cu piciorul, tenis de câmp și tenis de masă.

Așadar, dacă îți place să practici unul dintre aceste sporturi și dacă vrei să simți spiritul unei competiții de amploare te invităm să te înscrii până pe data de 7 septembrie 2022 pe platforma online dedicată acestui eveniment la următorul link, secțiunea Cupa Sectorului 3

Data începerii competiției: 9 septembrie 2022

Locul de desfășurare: Baza sportivă de pe Calea Vitan

Cum vă puteți înscrie?

Înscrierile pentru campionatul de fotbal și cel de tenis cu piciorul se fac la nivel de echipă. Așadar dacă ai minimum cinci prieteni cu care joci de obicei fotbal în timpul liber te invităm să-ți înscrii echipa pe platforma online. La fel, dacă îți place tenisul cu piciorul, platforma acceptă doar echipe de compuse din 3 sportivi.

Pentru tenisul de camp și cel de masă înscrierile se fac individual.

Așa că dacă ai cel puțin 12 ani și până în 17 ani te poți înscrie cu acordul părinților la oricare dintre competiții, la categoria de vârstă dedicată în platforma online. Dacă ai peste 17 ani te poți de asemenea înscrie în competiție în cea de-a doua categorie de vârstă. ‘’, informează Primăria Sectorului 3 pe pagina sa de facebook. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...