Cumpără produse românești!

Data postării:

Fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu ne amintește de importanța consumului de produse românești, mai ales în data de 10 octombrie, zi dedicată cinstirii muncii fermierilor români și recunoașterii autenticității gustului românesc.

„Am spus-o de multe ori: sunt fidel consumului de produse românești! Îmi amintesc cu bucurie când, cu 5 ani în urmă, am lansat aplicația Catalogul Produselor Alimentare Certificate care duce consumatorul direct la producătorii autentici din România. A fost primul pas în promovarea la nivel național a consumului de produse agroalimentare românești.
De atunci s-au făcut pași importanți și astăzi cu satisfacție pot spune că românii apreciază din ce în ce mai mult gustul autentic al legumelor, fructelor și produselor alimentare ale fermierilor noștri.
Vă încurajez să cumpărați produsele agroalimentare românești pentru calitatea și gustul lor unic!”., a scris Adrian Ionuț Chesnoiu pe pagina sa de Facebook. Mesajul este însoțit de un video de promovare a produselor românești.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Alunele de pădure pentru o piele frumoasă

Alunele de pădure sunt o gustare delicioasă și sănătoasă,...

Prețurile RCA, plafonate la nivelul celor din 2022?!

Prețurile pentru polițele RCA ar putea fi plafonate la...

Ce trebuie să facă șoferii cu asigurări Euroins?

După familentul Euroins, confirmat de Autoritatea de Supraveghere Financiară...

Nou centru de joacă și învățare pentru copiii vulnerabili din București

Primăria Capitalei a anunțat inaugurarea unui nou centru de...