Cumpără produse românești!

Data postării:

Fostul ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu ne amintește de importanța consumului de produse românești, mai ales în data de 10 octombrie, zi dedicată cinstirii muncii fermierilor români și recunoașterii autenticității gustului românesc.

„Am spus-o de multe ori: sunt fidel consumului de produse românești! Îmi amintesc cu bucurie când, cu 5 ani în urmă, am lansat aplicația Catalogul Produselor Alimentare Certificate care duce consumatorul direct la producătorii autentici din România. A fost primul pas în promovarea la nivel național a consumului de produse agroalimentare românești.
De atunci s-au făcut pași importanți și astăzi cu satisfacție pot spune că românii apreciază din ce în ce mai mult gustul autentic al legumelor, fructelor și produselor alimentare ale fermierilor noștri.
Vă încurajez să cumpărați produsele agroalimentare românești pentru calitatea și gustul lor unic!”., a scris Adrian Ionuț Chesnoiu pe pagina sa de Facebook. Mesajul este însoțit de un video de promovare a produselor românești.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

11 grădiniţe deschide la vară în Sectorul 2

Primăria Sectorului 2 a anunțat ca vor rămâne deschise...

Cimbrul, util în tratarea afecțiunilor respiratorii

Cimbrul este mai mult decât o simplă plantă aromatică...

De-a râsu’-plânsu’… Bătaie în Parlamentul României

Halal lideri, halal politicieni, halal parlamentari! Au ajuns să...

Idei de mic dejun bogat în proteine

Un mic dejun bogat în proteine este esențial pentru...