Cum ne protejăm părul de razele soarelui

Data postării:

Odată cu venirea sezonului cald, părul nostru are de suferit dacă îl expunem în mod constant la soare, de aceea este important să urmăm o rutină specială de îngrijire pentru a preveni vârfurile despicate și degradarea acestuia.

Stilistul Gabriel Ilie ne recomandă câteva trucuri utile pentru a ne proteja podoaba capilară:

1.    Introdu în rutina de îngrijire a părului un produs cu factor SPF-Specialiștii recomandă folosirea unor produse de îngrijire (loțiune, spray-uri sau uleiuri) care îți protejează părul împotriva razelor.

2.    Ține-te departe de instrumentele de styling – părul este afectat de expunerea la soare, dar și de transpirația de la nivelul scalpului. Este recomandat să iei o pauză de la coafarea cu styler-ul tău favorit!  

3.    Distanțează spălările pe cap – dacă te speli prea des pe cap, există riscul ca părul tău să se usuce foarte mult. Atenție: vara trebuie să fii foarte atentă să nu te speli pe cap înainte de a merge la piscină sau la mare. De ce?  Pentru că șamponul înlătură uleiurile naturale ale șuvițelor tale, așa că acesta va fi mai repede afectat de substanțe precum clorul sau sarea din mare.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Beneficiile pudrei proteice

Pudra proteică a devenit un element de bază în...

Castanele, sursă ideală de fibre

Castanele sunt fructe delicioase care fac parte din categoria...

Vietnamezi prinși la vânăt de popândăi în România

Foarte mulți străini poposesc la noi în țară, unde...

Avem voie să mâncăm după ora 6:00 seara?

‘’Cina ideală Avem voie să mâncăm după ora 6:00 seara?...