Cristian Ghinea:În plină criză energetică, șeful ANRE ”dispare”…în concediu

Data postării:

 

Cristian Ghinea ne dezvăluie din dedesubturile numirilor la ANRE, Agenția Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei – cea care se face direct responsabilă prin ignoranță, pentru dramele românilor șocați de facturile exorbitante la energie.

Președintele ANRE, Dumitru Chiriță, cu vreo 12.000 de euro salariu pe lună, a fost de negăsit în perioda în care Executivul purta discuții cu furnizorii de energie electrică și gaze despre o problemă care risca să arunce în aer economia și viața românilor:

” Se caută un domn Chiriță. Dumitru Chiriță. Cel mai important om din criza energiei – de care e posibil să nu fi auzit niciodată. 

Domnul Chiriță conduce Agenția Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). El e de negăsit. Presa zice că ar fi fost zărit la plajă în… Republica Dominicană. Acum, înainte să vă enervați pe plajă, stați oleacă, că e mai profundă problema”, citim pe pagina de FB a liderului USR.

”Știți cine e dl Chiriță?

Pe omul nostru îl prinde revoluția electrician. Se face sindicalist, ajunge vicepreședinte BNS. Întră în PSD și ajunge direct deputat. Ratează apoi alt mandat, dar e ok. Partidul îl pune vice-președinte la Casa de Asigurări de Sănătate, adică are grijă de banii dumnevoastră de Sănătate.  (…) În 2017 îl pune PSD șef la ANRE. Instituția aia care reglementează prețurile la energie (…)

Mă uitam mirat cum PSD se ia de guler în ședința de coaliție cu ANRE (ședința aia amânată pentru că Ciolacu era și el în concediu – să nu deranjăm pe domnii pesediști de la concedii).

Dar cu cine de la ANRE? Zic: să vezi cum își ia Ciolacu la palme colegul de partid. Da de unde? Era un vicepreședinte ANRE numit de UDMR. Vârfurile PSD și PNL s-au răstit la udmr-ist, Chiriță de negăsit.

Apoi urmează întâlnirea premierului Ciucă cu firmele din energie. Iar ANRE are nume unguresc. Domle, dar unde e Chiriță? A dispărut. Vă dați seama? Tipul ăsta ia salariul baban de câțiva ani și fix în momentul culminant, atunci când dacă ar fi film s-ar băga muzică de suspans, atunci când toată țara vrea explicații, el adoptă cea mai cool formă de a își pune piciorul în ghips: concediu la plajă în Republica Dominicană”, scrie Ghinea pe pagina sa de facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Distracția s-a sfârșit tragic pentru un parașutist

Un paraşutist a căzut la aterizare pe pista Aerodromului...

Angajat MAI acuzat pentru introducerea unor teroriști în țară

S-au făcut percheziții în 7 județe, Caraş-Severin, Timiş, Arad,...

O româncă va decide soarta lui Netanyahu

Un complet de trei judecători ai Curţii Penale Internaţionale,...

ISIS amenință cu atacuri teroriste a meciurile din Liga Campionilor

Un canal media care prezintă activitatea ISIS și transmite...