Creșa Trapezului a fost inaugurată în Sectorul 3

Data postării:

 Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a inaugurat noua creșă „Trapezului” situată pe Aleea Prevederii nr. 6.

„Aici era un corp mic și foarte vechi care, conform expertizei, stătea să cadă și pe care l-am demolat. Iată-ne aici în fața acestei clădiri noi, de capacitate mult mai mare față de cea veche. Vorbim despre o clădire de aproximativ 3000 de metri pătrați. Costurile au fost de aproximativ 14 milioane de lei, cu finanțare din fonduri locale. În această sumă sunt incluse și amenajările din curte, utilitățile nu doar clădirea. Capacitatea creșei este de peste 250 de antepreșcolari. Din toamnă, personalul creșei va fi gestionat de Ministerul Educației și tot atunci vom deschide creșa pentru cei mici“, a precizat Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță.

Creșa va găzdui copii cu vârsta cuprinsă între 0-3 ani, care vor putea fi înscriși în cele 17 grupe noi.

Înscrierea copiilor la creșa „Trapezului” pentru anul școlar 2022-2023, se va desfășura exclusiv online, prin aplicația disponibilă pe site-ul dgascpc3.ro, în perioada 20-24 iunie 2022’’, se precizează într-o postare pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 3. Edilul sectorului 3 a adăugat și faptul că primăria are un proiect prin care școlile din Sectorul 3 vor fi extinse ca suprafață.

„De altfel, avem un proiect care privește și extinderea școlilor din Sectorul 3 cu fonduri europene. Noi am reabilitat în urmă cu câțiva ani toate școlile pe care le avem în administrare, dar prin acest proiect ele vor căpăta o suprafață mai mare și le vom duce la un nivel mult superior”, a mai spus primarul.  (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...