Consultantul tău: Noutăți în Programul Noua Casă

Data postării:

Noutăți în Programul Noua Casă

Dacă vrei să contractezi un credit Noua Casă în acest an, trebuie să știi:  „Orice persoană fizică poate achiziţiona, începând cu data de 1 ianuarie 2022, în mod individual sau în comun cu altă persoană fizică/alte persoane fizice, o singură locuinţă a cărei valoare depăşeşte suma de 450.000 lei, dar nu depăşeşte suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusă de 5%” se precizează în Codul Fiscal.

Înainte de a decide să apelezi la un credit, gândește-te la dobândă, comisioane, grad de îndatorare, avantajele sau dezavantajele pe care le implică orice împrumut. Pe https://www.finzoom.ro/credite/primacasa  și https://www.finzoom.ro/credite/ipotecare/ poți să compari ofertele la credite ale băncilor, să găsești informații cu privire la dobânzi, comisioane, DAE, rată lunară, total de rambursat și să aplici la bănci pentru a ți se face un scoring.

Creditul Noua Casă poate fi contractat pe o perioadă de maxim 30 de ani. Suma maximă care poate fi obținută este de 66.500 euro pentru locuințe al căror preț este de maxim 70.000 euro (avansul solicitat este de 5%) sau 119.000 euro pentru locuințe al căror preț este de maxim 140.000 euro (avansul solicitat este de 15%).

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Prețuri mai mici la energie

Ministrul Energiei a anunțat că în cazul celor cu...

Comisia Europeană ne avertizează asupra dezechilibrului economic

Economia din România este total dezechilibrată! Cheltuim mai mult...

În România și laptele este falsificat

Inspectorii sanitar-veterinari au făcut mai multe teste asupra alimentelor...

Se limitează pagubele plătite prin polițele RCA

Cei care își repară mașinile în regim propriu, în...