Clotilde Armand face acuzații de fraudă la alegeri

Data postării:

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care a candidat pentru un nou mandat, a anunțat că depune cerere de renumărare a voturilor și că a sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare.

„La secția nr. 144 PNL PSD avea 227 iar eu 193. Acum PSD are 227 și eu doar 6 voturi. Au publicat un proces verbal incheiat greșit pe site-ul AEP și nesemnat de nimeni.

Și mai sunt multe așa. De asta trebuie renumărate”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Procesele-verbale sunt întocmite greșit în mod intenționat și nu reprezintă numărul de voturi din sacii sigilați. Din acest motiv este importantă renumărarea, transparent, de față cu toți candidații și cu observatori din ONG-uri. Asta vor să facă și acum, iar din acest motiv am solicitat renumărarea. Se tem pentru că o să iasă la iveală alte numere. La Sectorul 2 au refuzat renumărarea. Sper să nu o facă și aici. Totuși, dacă n-au nimic de ascuns și de pierdut, de ce ar refuza renumărarea? Nici eu, nici Radu Mihaiu n-avem probleme cu asumarea unui rezultat defavorabil. Avem probleme cu cei care au viciat acest scrutin”, a mai scris aceasta.

Candidatul câștigător în sectorul 1 este George Tuță, care a reprezentat Alianța PNL-PSD.

„În ciuda încercărilor disperate ale doamnei Armand de a opri ieri numărarea voturilor, chiar şi cu preţul umilirii a sute de oameni dincolo de limita epuizării fizice, candidatul alianţei PNL-PSD George Cristian Tuţă a câştigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1! Procesele verbale cu voturile numărate sunt cea mai bună dovadă.

Calculul îl poate face oricine. Va rezulta acelaşi lucru: George Tuţă va fi în următorii patru ani de zile primarul Sectorului 1!”, transmite filiala PNL Sector 1 pe Facebook.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Liber la terenurile de sport din incinta școlilor pentru elevii din Sectorul 5

Primăria Sectorului 5 a anunțat utilizarea gratuită a terenurile...

Ștrandul și Baia Giulești vor fi reabilitate

Primăria Sectorului 6 a anunțat reabilitarea și modernizarea Ștrandului...

Au început înscrierile a facultate! Programul este limitat!

Adolescenții care au susținut examenul de Bacalaureat nu au...

Spania, campioana europeană la fotbal!

Pentru a 4-a oară, spaniolii au cucerit titlul de...