Cinema în aer liber în Sectorul 3

Data postării:

Primăria Sectorului 3 organizează și anul acesta evenimentul „Cinema în aer liber”, ce va avea loc în perioada 16 august -11 septembrie pe Insula Artelor din Parcul Titan, în care bucureștenii vor putea să vizioneze o serie de filme cu tematică istorică și multe altele.

‘’ Așteptarea a luat sfârșit! Începe „Cinema în aer liber” în Parcul Titan din Sectorul 3

Primăria Sectorului 3 organizează și în acest an, în perioada 16 august -11 septembrie, evenimentul „Cinema în aer liber” pe Insula Artelor din Parcul Titan. Bucureștenii sunt așteptați timp de patru săptămâni, de marți până duminică, seara, începând cu ora 21.30, să vizioneze zece dintre cele mai bune filme din ultimul an, o selecție de pelicule cu tematică istorică precum și proiecții ce au ca și concept „mit versus realitate”.

Utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni și un ecran gonflabil de 120 m², Cinema în aer liber oferă o calitate a proiecției întâlnită în marile săli de cinema ale lumii. Evenimentul și-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european și de filmul de autor, în general.

10 filme noi și alte surprize

Evenimentul aduce anul acesta pe marele ecran 20 de filme, dintre care 10 filme noi în Selecția oficială – program care în fiecare an reunește cele mai apreciate filme de autor care au avut premiera mondială la festivaluri internaționale importante, apreciate de critica de specialitate și distribuite în rețeaua clasică de cinematografe din România, în 2021 și 2022, 5 filme în secțiunea Personaje celebre și 5 filme îndrăgite în secțiunea Mit versus realitate, cele două retrospective aducând în atenția publicului titluri mai vechi, pe care cinefilii nu au avut ocazia să le urmărească pe marele ecran.’’, se precizează pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 3. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic:’’ Ou BIO sau ou cu Omega 3? ‘’

Ou BIO sau ou cu Omega 3? Care merită cheltuiala? Toată...

Iranul a atacat Israelul

330 de drone, rachete de croazieră și rachete balistice...

Interzis la pescuit!

Conform Ordinului nr. 561/2023/11/2024 aprobat de Ministerul Agriculturii şi...

Bani pentru computerele elevilor și studenților

Elevii și studenții vu vârste de până la 26...