Centre noi de testare pentru bucureștenii care suspectează infectarea cu Covid19

Data postării:

Bucureștenii și locuitorii județului Ilfov care suspectează o infectare cu virusul SARS-CoV-2 au posibilitatea să meargă singuri și să se testeze la mai multe spitale din Capitală sau din Ilfov.

Din cauza creșterii numărului de apeluri înregistrate de la zi la zi de Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, Ministerul Sănătăţii a anunțat deschiderea unor centre de recoltare a probelor biologice de la pacienţii simptomatici COVID în mai multe spitale din Capitală şi judeţul Ilfov, pentru scurtarea timpului de aşteptare.

Potrivit Ministerului Sănătății, în cazul în care se pot deplasa cu mijloace de transport propria, pacienţii cu forme uşoare de boală vor fi îndrumaţi de către operatorii de la call-center-ul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București (numărul de telefon al call-center-ului DSPMB este 021-9462) către aceste centre după care se întorc la domiciliu, iar ulterior li se va comunica rezultatul de către DSPMB.

Pentru pacienții nedeplasabili sau cei care solicită în mod expres testare la domiciliu, vor beneficia în continuare de serviciile Ambulanței București-Ilfov.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...

Leușteanul-sursă bogată de vitamine

Leușteanul este o plantă aromatică, apreciată atât în bucătărie,...