Ce mutare ar fi!? Cristiano Ronaldo coleg cu Messi și Mbappe și Neymar

Data postării:

După ce știrea că Ronaldo ar putea pleca de la Manchester United, unele din cele mai importante cluburi de fotbal europene au început să tatoneze terenul.

Paris St Germain, Bayern Munchen și AS Roma, condusă de fostul său antrenor de la Real Madrid, Jose Mourinho, și-au exprimat interesul pentru atacant, susține The Sun, citat de Mediafax.

Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, și-a exprimat speranța că ar putea să își încheie cariera la United după revenirea sa la club, la începutul acestui sezon, dar agentul său, Jorge Mendes, a purtat discuții cu noul șef de pe Old Trafford, Richard Arnold, din cauza îngrijorărilor legate de forma slabă a echipei sale.

O sursă citată de The Sun a declarat: „Ronaldo este foarte preocupat în privința viitorului său. Nimic nu i-ar plăcea mai mult decât să câștige trofee la United, dar în acest moment se pare că acest lucru va fi destul de dificil de realizat.

O mutare la PSG ar putea fi cea mai probabilă opțiune, dacă Kylian Mbappe se îndreaptă spre Real Madrid. De asemenea, asta ar însemna să se alăture fostului său rival de la Barcelona, Lionel Messi, un lucru la care fanii încă mai visează. (foto: marca)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...