Ce le-a spus Cârstoiu lui Ciucă și Ciolacu, în discuția nocturnă?

Data postării:

Motivul anulării candidaturii lui Cătălin Cârstoiu așa cum a fost el explicat de surse politice pentru Hotnews, ar fi reprezentat de slabele șanse în cursă, așa cum au reieșit din sondaje și cum au fost resimțite, ”la firul ierbii”, de către social-democrații și liberalii angrenați în campania de București.

Cârstoiu a fost chemat la Guvern, în data de 22.04.2024, unde a avut loc ședința coaliției pentru decizia privind candidatura. A venit la ora stabilită. ”Din acel moment, colegii noștri au depus efortul să-l convingă să renunțe”, au spus surse din Coaliție pentru HotNews.ro. ”El a refuzat, sistematic”.

Argumentul principal al lui Cătălin Cîrstoiu a fost acela că nu el a solicitat candidatura și că, dacă ei vor să se răzgândească, va trebui să-și asume partidele îndepărtarea lui.

”Eu sunt un învingător și nu am pierdut niciodată o luptă”, le-a spus Cîrstoiu lui Ciolacu și lui Ciucă, potrivit relatărilor din interior. Șefii PSD și PNL au încercat să-l convingă, promițându-i că în comunicarea publică vor spune clar că nu el e de vină.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Au început înscrierile a facultate! Programul este limitat!

Adolescenții care au susținut examenul de Bacalaureat nu au...

Spania, campioana europeană la fotbal!

Pentru a 4-a oară, spaniolii au cucerit titlul de...

Nicolae Ciucă, viitorul președinte al României?

Prezent la Washington, Nicolae Ciucă a găsit oportun să...

Codul roșu de caniculă a fost extins până miercuri

România fierbe! Aproape toată țara este sub cod roșu...