Ce bei înainte de culcare ca să scapi de excesul de grăsime

Data postării:

Cine nu vrea să fie în formă și să elimine kilogramele în plus?! Doctorul Andrei Laslău recomandă înainte de culcare consumul unor băuturi care ne ajută să scăpăm de excesul de greutate. Potrivit informațiilor furnizate de acesta pe siteul său andreilaslau.com este vorba despre:

  • Lapte – deoarece conține niveluri ridicate de calciu și triptofan. ”O modalitate de a scapa de excesul de grăsime este să-l transformi în mușchi, scrie acesta.
  • Băutura cu mere și Psyllium. Conform Daily Health Post, merele din această băutură limitează absorbția grăsimilor din intestin și, de asemenea, facilitează transformarea grăsimilor organismului în acizi grași. Pentru a face această băutură avem nevoie de un măr, o ceașcă de apă rece, două lingurițe de pulbere de Psyllium 100% și ¼ linguriță de scorțisoară.
  • Suc de struguri – un studiu realizat în 2015 în International Journal of Obesity arată că resveratrolul, un antioxidant găsit în struguri, transformă  grăsimile albe care stochează calorii în grasimi maro care ard calorii.
  • Chefir – potrivit Men’s Health chefirul ajută la creșterea nivelului de bacterii sănătoase din intestin, ceea ce crește digestia adecvată și ajută la absorbția mai eficientă a mineralelor și a vitaminelor.
  • Băutură cu proteine din soia – potrivit cercetărilor de la Universitatea din Birmingham, triptofanul găsit în această băutură ajută la combaterea grăsimii abdominale.
  • Băutură cu cireșe și Aloe Vera. Gelul Aloe Vera conține substanțe care ajută la scăderea în greutate, conform Daily Health Post.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...