Care este cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc?

Data postării:

Rezervările pentru litoralul românesc au crescut în ultima perioadă, iar Mamaia nu mai este în topul preferințelor pentru vacanță. De când au început reducerile early-booking, rezervările pentru vara anului 2024 au crescut cu peste 25%.

Eforie Nord este stațiunea cea mai dorită de turiști, după reamenajare pentru sezonul estival care începe în data de 1 mai și durează până în septembrie. Turiștii care merg la Eforie se vor bucura de o plajă nouă, de 23 de hectare, aceasta fiind plaja cu cel mai fin nisip din România.

Conform rezervărilor făcute până la această dată, staţiunile cele mai căutate sunt Eforie Nord şi, pe locul secund, Mamaia. Pe locul al treilea în top se clasează Neptun-Olimp.

Litoralul românesc este într-o permamentă schimbare, iar ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, anunță inaugurarea unei plaje noi la Eforie Sud. Noua plajă are 23 de hectare și nisipul cel mai fin de pe întreg litoralul românesc. Această plajă va fi dată în folosință în această vară.

Noua plajă are aproape șase kilometri lungime și peste o sută de metri lățime. Pentru realizarea ei s-au folosit peste trei milioane de metri cubi de nisip extrași din largul mării.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

11 grădiniţe deschide la vară în Sectorul 2

Primăria Sectorului 2 a anunțat ca vor rămâne deschise...

Cimbrul, util în tratarea afecțiunilor respiratorii

Cimbrul este mai mult decât o simplă plantă aromatică...

De-a râsu’-plânsu’… Bătaie în Parlamentul României

Halal lideri, halal politicieni, halal parlamentari! Au ajuns să...

Idei de mic dejun bogat în proteine

Un mic dejun bogat în proteine este esențial pentru...