Când se plictisesc, primarii se ceartă pe Facebook…

Data postării:

Unii se laudă prea mult, alții sunt inexistenți! Cert este că, fie de plictiseală, fie din exces de zel, unii dintre primari intră în sfera penibilului, vrăjiți de mediul virtual.
În prim plan, Clotilde Armand – primarul sectorului 1 și Ciprian Ciucu – primarul sectorului 6.

„Polițiștii locali au ridicat astăzi un autoturism parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache. Proprietarul acestui autoturism Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni. Ghinion! Continuăm acțiunea de ridicare a mașinilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1. PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1.
#FacemCurat
#Continuăm”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook, iar Ciprian Ciucu s-a grăbit să comenteze despre activitatea colegei de la Sectorul 1, tot printr-o postare pe Facebook:
„Fac ceva greșit, ceva îmi scapă
De când am venit primar am înființat de la zero un serviciu de ridicare de mașini. Cu regulament nou, cu resurse alocate, am identificat mii de rable pe care le-am notificat (știti procedura aceea de 7 luni), am facut rost de teren pentru depozitare, contracte cu remat-ul etc. Ce-i drept, ne-am focalizat pe mașinile abandonate. Noi am ridicat cca. 1200 și alte mii au fost luate de pe spațiul public de către proprietari în urma notificărilor (iminența ridicării). Acum avem o baza de date cu încă 1500 de mașini ce așteaptă să facă sorocul și să le ducem la remat. 
Ce vreau să spun… al dracului,  n-am prins și noi un Ferrari!”

Apoi a urmat un schimb de replici între cei doi edili, public, în comentarii, iar primul care a cedat a fost primarul sectorului 6:

C. A.: „Eu zic să cauți mai bine. Sigur găsești și la tine câteva autoturisme Ferrari.
Mașini abandonate avem și noi foarte multe ridicate (vreo 1200). Problema este cu cele care parchează ilegal. Spor.”

D. C.: „Clotilde Armand , sunt convins! Unde le depozitati, la ce adresă? Pot sa vin si eu sa le vad? Cu cat le taxati despozitarea pe zi? După cât timp le casati/dati la remat? Cate ati dus la fiare vechi pana acum? Cu ce costuri? As vrea sa facem schimb de experienta. Multumesc.”

C. A.: „Ciprian Ciucu cât despre schimbul de experiență nu prea îți înțeleg ironia. Deja ai făcut acest schimb. Nu cu noi, cu PSD București (adică cu Gabriela Firea). Voie bună.”

C. A.: „Ciprian Ciucu  Am pregătit încă de anul trecut o platformă la sediul ADP în șoseaua Odăi. Te aștept să ne vizitezi. Apropo, am văzut că aveți platforme de ridicat mașini. Poate putem colabora la acest capitol. Nu prea găsești pe piață firme cu care să lucrezi. Iar costul de depozitare este destul de mic. De exemplu, pentru 130 de mașini ridicate avem o valoare medie de 470/mașina.”

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

În cât timp primești permisul înapoi dacă refuzi testarea antidrog?

Șoferii care refuză sau ies pozitiv la testarea pentru...

Cine ne reprezintă în Parlamentul European? Șoșoacă a fost dată afară din plen…

În stilul caracteristic, europarlamentul Diana Șoșoacă a pus o...

Republicanii români, prezenți la Convenția din S.U.A.

În aceste zile, în Statele Unite ale Americii se...

Alimente care accelerează bronzul

Bronzarea pielii este un proces dorit de mulți, mai...