Beneficiile somonului

Data postării:

Somonul este un tip de pește foarte popular în ultima perioadă, datorită faptului că este foarte ușor de preparat și pe lângă gustul delicio, are o mulțime de nutrienți.

De asemenea, este extrem de versatil. Poate fi preparat la abur, sotat, afumat, făcut la grătar, cuptor sau poșat. Se poate servi si crud în sushi și sashimi.

Specialiștii doc.ro ne explică beneficiile somonului în cele ce urmează:

  • Bogat în vitaminele din complexul B
  • Conține acizi grași omega -3
  • Poate ajuta la combaterea inflamției
  • Este o sursă bogată de proteine
  • Conține potasiu
  • Conține seleniu
  • Poate reduce riscul bolilor de inimă
  • Poate proteja sănătatea creierului.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...