Beneficiile frunzelor de dafin

Data postării:

Frunzele de dafin le folosim de regulă atunci când  gătim sarmale, fasole ori sosuri, însă pe lângă această întrebuințare, acestea pot fi consumate sub formă de ceai, puse în supe sau în smoothie-uri.

Cunoscute si sub numele de laur au o serie de efecte terapeutice pentru sistemul digestiv, pentru aparatul respirator, pentru  sănătatea inimii și multe altele.

Experții doc.ro ne prezintă beneficiile frunzelor de dafin:

  • Îmbunătățesc digestia
  • Pot ușura afecțiunile respiratorii
  • Îmbunătățesc starea inimii
  • Pot calma durerile menstruale
  • Au proprietăți antiinflamatoare

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...