Banca Mondială investește în Sectorul 6

Data postării:

Președintele Băncii Mondiale David Malpass a făcut o plimbare prin Sectorul 6. ”Banca Mondială  va finanța în Sectorul 6 reconstrucția a 3 corpuri de școală din #Giulești!

Am avut permanent discuții în ultimele 7 luni cu ministrul educației, domnul Sorin Câmpeanu și cu șefa Băncii Mondiale în România, doamna Anna Akhalkatsi (Manager de Țară pentru România și Ungaria, Europa şi Asia Centrală) și am făcut toate diligențele, am demonstrat cu analize clare, necesitatea reconstruirii acestor școli. Și am reușit. Mai exact, Școala 168 va fi demolată și reconstruită complet, iar cele două corpuri ale Școlii 167 vor fi consolidate! Proiectele conțin și dotări complete cu mobilier școlar nou și și echipamente de educație moderne, la care se adaugă un program temeinic de pregătire a corpului profesoral.

Cartierul Giulești are nevoie de o atenție specială, copiii de aici au un risc uriaș de abandon școlar, cifrele vorbesc de la sine și voi face tot ce ține de mine ca profesorii să nu mai evite Giuleștiul și să rămână în comunitate. Acum, din păcate, 80% aceștia sunt pasageri, sunt în școli doar temporar, nefiind titularizați, iar calitatea educației suferă!’’, anunță Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, pe pagina sa de facebook. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Un weekend de petrecere la Lungulețu

O nouă ediție a Zilelor Comunei Lungulețu a animat...