Avem ministru la Educație

Data postării:

”Un obiectiv esenţial al mandatului meu este asigurarea caracterului predictibil al măsurilor educaţionale, astfel încât elevii, profesorii şi părinţii să ştie din timp cum se desfăşoară procesul de învăţământ”, a transmis noul ministru Ligia Deca.

După ce PNL a votat pentru nominalizarea sa, Ligia Deca a declarat că „misiunea” sa este „de a pune în operă viziunea România Educată”, spunând că va „operaţionaliza ”România Educată” în literă şi în spirit, în conformitate cu declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis.

​Momentul mai puțin obișnuit de la ceremonia care a avut loc la Palatul Cotroceni a fost reprezentat plecăciunea făcută în fața președintelui Klaus Iohannis, după depunerea jurământului.

În vârstă de 39 de ani, Ligia Deca a fost în perioada 2015-2019 consilier de stat în cadrul Administrației Prezidențiale. În decembrie 2019, a fost numită consilier prezidențial pe probleme de educație. Deca a terminat Facultatea de Navigație și Transport Naval din cadrul Universității Maritime Contanța, promoția 2006, după care a făcut un masterat la aceeași facultate.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Propolisul, bun pentru sănătatea orală

Propolisul este un produs natural cu multiple beneficii pentru...

Călătorii gratuite în Europa

"DiscoverEU", programul Comisiei Europene prin care tinerii sunt susținuți...

Beneficiile extraordinare ale lăptișorului de matcă

Lăptișorul de matcă, un produs natural fascinant, este cunoscut...

Ploaia va fi „atrasă” pe terenurile din România

Seceta le pune mari probleme agricultorilor de câțiva ani...