Atenție la mesajele false!
Nu sunt de la Electrica!

Data postării:

De câteva zile, circulă un mesaj prin care destinatarul este somat cu privire la neplata unor facturi, făcându-se referire la deconectarea de la rețeaua de energie electrică, aceștia fiind îndemnați să acceseze un link pentru a plăti soldul restant.

De fapt, este vorba de o tentativă de fraudă prin mijloace de plată electronice, ce constă în transmiterea de notificări către clienți, via aplicații de mesagerie și/sau SMS.

Electrica Furnizare se delimitează de orice mesaj trimis clienților săi care îndeamnă la efectuarea plății prin accesarea de link-uri.
Electrica Furnizare nu a solicitat și nu va solicita, prin intermediul aplicațiilor de mesagerie și/sau SMS, realizarea de plăți prin accesarea de link-uri, compania încurajând clienții să utilizeze canalele oficiale de plată, cunoscute și promovate constant în rândul acestora: MyElectrica, ATM-uri, terminale de plată, internet banking, virament bancar, agențiile și sucursalele băncilor partenere, punctele de plată Paypoint, centrele de plată un-doi ale Mobile Distribution, serviciul Westaco Express.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic:’’ Ou BIO sau ou cu Omega 3? ‘’

Ou BIO sau ou cu Omega 3? Care merită cheltuiala? Toată...

Iranul a atacat Israelul

330 de drone, rachete de croazieră și rachete balistice...

Interzis la pescuit!

Conform Ordinului nr. 561/2023/11/2024 aprobat de Ministerul Agriculturii şi...

Bani pentru computerele elevilor și studenților

Elevii și studenții vu vârste de până la 26...