ANPC a închis șase magazine Profi

Data postării:

Șase magazine Profi din Capitală au fost închise în urma controalelor comisarilor de la Protecția Consumatorilor, care au găsit legume și fructe stricate, mâncare expirată, dar și spații neigienizate, cu frigidere în care au fost găsite insecte moarte, rugină și resturi alimentare, se menționează într-o știre Mediafax.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a continuat campania de verificare a supermarketurilor din Capitală, echipele de control pe zona București-Ilfov aplicând amenzi contravenționale în valoare de 144.000 lei.

Apreciem investițiile făcute de ei, dar curățenia ține de bunul simț comercial al fiecărui operator economic din domeniu”, declara Horia Constantinescu, președintele  ANPC.

Vitrine frigorifice neigienizate, cu insecte moarte, zone extinse de rugină, resturi alimentare și de ambalaje, gândaci morți lângă rafturile cu produse, bucăți din tavan cu infiltrații și mucegai, cuptoare electrice și friteuze neigienizate, sunt câteva din constatările inspectorilor de la protecția consumatorului. (foto: retail.ro)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Coduri galbene de caniculă și instabilitate atmosferică

Meteorologii au emis două atenționări cod galben pentru căldură...

Au început lucrările pentru locuințele NZeb din Sectorul 5

Primăria Sectorului 5 a anunțat demararea lucrărilor de construcție...

Târg de adopții pentru căței în Parcul Circului, sâmbătă, 8 iunie

Primăria Capitalei a anunțat organizarea unui nou târg de...