Anghinarea susține memoria

Data postării:

Anghinarea este o plantă originară din zona mediteraneeană, ce poate fi ușor confundată cu o legumă.

Este un puternic antioxidant natural iar 120 de grame de anghinare conține în medie 25% vitamina C, 24% vitamina K, 20% magneziu și 11% vitamina B6.

Specialiștii vegis.ro ne explică câteva din cele mai importante beneficii ale consumului plantei de anghinare asupra organismului:

  • Reglează tensiunea arterială
  • Susține sănătatea ficatului
  • Ajutor de nădejde în sindromul de colon iritabil
  • Reglează nivelul de colesterol din sânge
  • Susține memoria și combate insomnia

Se poate consuma sub formă de ceai, tinctură sau suplimente sub formă de capsule și este indicat să consulți și sfatul medicului înainte de a consuma această plantă.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Ordin de mobilizare pentru soldații rezerviști români

Momentan, este doar un exercițiu, pus în aplicare de...

Drepturi egale pentru toți pacienții în sistemul de sănătate românesc?!

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dr. Valeria...