Angajatorii au devenit mai darnici cu salariații

Data postării:

Salariul fix nu mai este atractiv pentru cei în căutarea unui loc de muncă și nici pentru cei deja angajați, dar care aspiră la mai mult decât au. Antreprenorii, care țin la salariații buni, încearcă să îi păstreze cu bonusuri sau beneficii extrasalariale. Tot așa încearcă să atragă salariații către afacerea pe care o dețin. 4 din 10 antreprenori vin cu oferte extrasalariale.
Astfel, se aliniază la standardele europene în ceea ce privește piața forței de muncă și respectul față de oamenii din subordine.

84,5% dintre companiile participante la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România spun că oferă angajaților beneficii extrasalariale și că acestea rămân un criteriu important pentru candidați atunci când își aleg angajatorul.

Tichetele de masă apar cel mai frecvent în structura pachetului de beneficii, 77,1% dintre angajatori declarând că le au incluse.

Sunt urmate de primele de sărbători, oferite de 68,6% dintre respondenți, abonamente de sănătate la clinici private (55,7%) și zile libere suplimentare (41,4%).

40% oferă angajaților acces la training-uri de specializare profesională, 34,3% organizează petreceri anuale cu echipa sau teambuilding-uri, 31,4% decontează transportul, iar 30% oferă vouchere cadou.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...

Coduri galbene de caniculă și instabilitate atmosferică

Meteorologii au emis două atenționări cod galben pentru căldură...

Reguli clare pentru participanții la concertul Coldplay!

În zilele de 12 și 13 iunie, vor concerta...