Andrei Caramitru: Se știe cine ne va conduce în următorii 6 ani

Data postării:

„La Președinție va fi un candidat cheie susținut și de sistem și de SUA și de UE (probabil Geoană) și în turul doi va fi contra lui Simion. Deci, îl veți vota toți să nu iasă clovnul Gigi putinistul și asta a fost, va câștiga cu 75%. Și va fi mai bine decât cu Klaus, de fapt (Geoană e mult mai smart și conectat internațional de fapt).

De aia nu mă mai interesează politica pentru că e deja totul blocat și decis, e game over discuția pentru cel puțin 6 ani”, scrie  Andrei Caramitru pe pagina sa de Facebook.

” Ma distrează ca unii cred că mai pot schimba ceva la nivel politic în următorii 6 ani. Jocul e închis, dacă nu v-ați prins. 60% lejer Votează cu PNL-PSD, au garantată o super-majoritate. Restul de 40% merg mai puțin la vot și sunt în două zone incompatibile (USR si AUR). în plus, Reper s-a rupt de USR (sistemul aplaudă), pe zona AUR o să apară niște partide care vor rupe de acolo (Șoșoacă, Dragnea etc) – sistemul susține. Ăștia mici nu vor intra în Parlament dar USR și AUR vor fi erodați pe la 10%. Total irelevanți”, a mai scris acesta. (sursa foto: Europa.eu)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...

Coduri galbene de caniculă și instabilitate atmosferică

Meteorologii au emis două atenționări cod galben pentru căldură...

Reguli clare pentru participanții la concertul Coldplay!

În zilele de 12 și 13 iunie, vor concerta...