Amenzi pentru depozitarea deșeurilor pe trotuar în Sectorul 2

Data postării:

Primăria Sectorului 2 a anunțat că Poliția Locală sancționează aspru cetățenii care aruncă gunoiul pe domeniu public, cu amenzi usturătoare.

‘’ Fără compromisuri față de deșeurile depozitate pe domeniul public. Primaria Sectorului 2 – Poliția Locală sancționează cetățenii care depozitează necontrolat deșeuri.

„AI GRIJĂ UNDE ŞI CUM ARUNCI GUNOIUL!

Poliția Locală Sector 2 a reușit să identifice, cu ajutorul Sistemului de monitorizare și supraveghere video implementat la nivelul sectorului, dar și în timpul patrulărilor auto și pedestre, depozite de deșeuri necontrolate pe domeniul public.

Acțiunea de monitorizare a stării de salubritate a domeniului public pe raza administrativ – teritoriala a Sectorului 2, din weekend, a avut ca rezultate 41 de sancțiuni, în valoare totală de 67.200 lei.

La aceste sancțiuni se adaugă și cele aplicate pentru staționarea autovehiculelor pe spațiul verde, pentru care s-au întocmit 20 procese verbale, în valoare 14.900 lei”, se precizează pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 2. (foto:facebook)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic:’’ Ou BIO sau ou cu Omega 3? ‘’

Ou BIO sau ou cu Omega 3? Care merită cheltuiala? Toată...

Iranul a atacat Israelul

330 de drone, rachete de croazieră și rachete balistice...

Interzis la pescuit!

Conform Ordinului nr. 561/2023/11/2024 aprobat de Ministerul Agriculturii şi...

Bani pentru computerele elevilor și studenților

Elevii și studenții vu vârste de până la 26...