Amenzi după Untold

Data postării:

După ce a cântat pe una dintre scenele Untold și după ce în mediul on-line s-a creat o adevărată isterie privind prezența trapperului la festival, „s-a rezolvat problema”… Gheboasă a fost amendat 1.000 lei, pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora”.

În acest caz a fost aplicată o sancțiune contravențională, conform prevederilor art. 2, alin. 1) din Legea 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice.

„În data de 6 august a.c., ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la concertul susținut de trapperul Gheboasă, în timpul căruia acesta a avut versuri vulgare și rasiste, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca s-a autosesizat și a luat decizia de a analiza suportul optic pe care l-au avut la dispoziție”, au transmis jandarmii clujeni, într-un comunicat de presă.

La fel s-a întâmplat și în cazul membrilor trupei Șatra BENZ, care au fost amendați după festivalul Neversea de la Constanța, de la începutul lunii iulie.

Oare aceste sancțiuni schimbă felul în care părinții își educă și controlează copiii? Oare este vina lui Gheboasă că atâția adolescenți îi știu perfect toate versurile vulgare? Oare cum a ajuns Gheboasă la Untold?

Articolul precedentAntarctica se topește
Articolul următorGrevă la Ministerul Finanțelor

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Au început înscrierile a facultate! Programul este limitat!

Adolescenții care au susținut examenul de Bacalaureat nu au...

Spania, campioana europeană la fotbal!

Pentru a 4-a oară, spaniolii au cucerit titlul de...

Nicolae Ciucă, viitorul președinte al României?

Prezent la Washington, Nicolae Ciucă a găsit oportun să...

Codul roșu de caniculă a fost extins până miercuri

România fierbe! Aproape toată țara este sub cod roșu...