Amenajați ”spațiile pierdute”

Data postării:

Specialiștii spotondesign.ro ne arată cum să folosim spațiile mici din casă în care accesul se face mai greu din cauza înclinației, cum este zona de sub scări.

Iată 5 idei inedite care îti pun în valoare spațiul de sub scară:

  1. Biblioteca-biblioteca de sub scară a devenit virală în ultimii ani. Pentru colecționarii de cărți, această soluție este una nesperată, mai ales dacă pe lângă rafturile de cărți în sine se adaugă si o zonă “cozy” unde se poate citi.
  2. Sertare-este o soluție de design și funcționalitate 2 în 1. Sertarele se pot monta în mai multe moduri, atât în fața cât și în lateralul scării, în funcție de tipul amenajării.
  3. Birou- poți să-l transformi într-un birou cochet unde îți poți monta calculatorul, imprimanta, documentele și alte obiecte personale.
  4. Cuier-într-un hol, spatiul de sub scara poate fi folosit pentru a crea o zona destinata hainelor, incaltamintei si accesoriilor – un cuier – pentru tine si musafiri. Pe lângă cuierul clasic deschis se poate monta o băncuță specială pentru încălțat.
  5. Dressing-regândește spațiul de sub scară interioară și transformă-l într-un dulap cu uși batante sau extractibile în care să poți depozita toate tipurile de haine. (foto:casepractice.ro)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Cum să prepari pâine cu maia acasă, simplu și rapid

Prepararea pâinii cu maia acasă este o experiență minunată...

Ce nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță

Vacanța la mare este un prilej de relaxare și...

Ritualul de îngrijire pentru o piele frumoasă și sănătoasă

Îngrijirea pielii este esențială pentru menținerea unui ten sănătos...

Idei de salate rapide pentru masa de prânz

Salatele reprezintă o alegere excelentă pentru masa de prânz,...