Amenajați ”spațiile pierdute”

Data postării:

Specialiștii spotondesign.ro ne arată cum să folosim spațiile mici din casă în care accesul se face mai greu din cauza înclinației, cum este zona de sub scări.

Iată 5 idei inedite care îti pun în valoare spațiul de sub scară:

  1. Biblioteca-biblioteca de sub scară a devenit virală în ultimii ani. Pentru colecționarii de cărți, această soluție este una nesperată, mai ales dacă pe lângă rafturile de cărți în sine se adaugă si o zonă “cozy” unde se poate citi.
  2. Sertare-este o soluție de design și funcționalitate 2 în 1. Sertarele se pot monta în mai multe moduri, atât în fața cât și în lateralul scării, în funcție de tipul amenajării.
  3. Birou- poți să-l transformi într-un birou cochet unde îți poți monta calculatorul, imprimanta, documentele și alte obiecte personale.
  4. Cuier-într-un hol, spatiul de sub scara poate fi folosit pentru a crea o zona destinata hainelor, incaltamintei si accesoriilor – un cuier – pentru tine si musafiri. Pe lângă cuierul clasic deschis se poate monta o băncuță specială pentru încălțat.
  5. Dressing-regândește spațiul de sub scară interioară și transformă-l într-un dulap cu uși batante sau extractibile în care să poți depozita toate tipurile de haine. (foto:casepractice.ro)

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Negresă de post, simplă și rapidă

În căutarea unui desert delicios și ușor de preparat,...

Fructele de mare, de post sau de dulce?

Călugării de la muntele Athos mănâncă fructe de mare...

Quesadilla acasă, simplu și rapid

Dacă ești în căutarea unei rețete rapide, delicioase și...

Îngrașă pizza?

‘’Dezlegare la pizza! Începe weekendul și automat avem poftă de...