Adrian Țuțuianu, noul Secretar General Adjunct al Guvernului

Data postării:

Adrian Țuțuianu revine în prim-plan, fiind numit într-o funcție importantă, la nivelul Guvernului.
Politicianul a fost liderul social-democraților din Dâmbovița, dar și-a pierdut susținerea politică și a ales drumul PRO România.

„Am fost numit, ieri, prin decizie a Primului Ministru, în funcția de Secretar General Adjunct al Guvernului României. Am acceptat propunerea lui Marcel Ciolacu și Marian Neacșu, cărora le mulțumesc deschis. Înseamnă, pentru mine, o provocare importantă și o confirmare profesională de care sunt mândru, recunosc. Mai înseamnă încrederea că pot face lucruri bune și corecte din această postură; n-aș fi acceptat dacă nu credeam că pot fi de folos. Ma cunoașteți, mă cunosc și cei care mi-au făcut propunerea, sunt un om dedicat 100% proiectelor asumate.
Sigur, această decizie profesională vine împreună cu altele, pe care le voi detalia în perioada următoare. Până atunci, însă, vreau să mă concentrez pe sarcinile guvernamentale și să contez în această nouă formulă. Am lucrat și în trecut alături de Marian Neacșu, știm să fim eficienți și să facem echipă bună.
Restul… pe parcurs. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături în această perioadă; contați pe prietenia și buna mea credință.”

În trecut, Țuțuianu a fost Ministru al Apărării.

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor caută personal

Primăria Capitalei a anunțat scoaterea la concurs de către...

Mihaela Bilic: ‘’E mai sănătos să fii vegetarian?’’

‘’În trecut a fi vegetarian era un obicei privit...

Beneficiile consumului de pește

Consumul de pește are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind...

Ce fructe să consumăm vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și vara își face...