Administrația făcută „pe genunchii” politicii

Data postării:

Virgil Guran, lider PNL Dâmbovița și proaspăt vicepreședinte al Partidului Național Liberal, a avut o declarație cel puțin interesantă la alegerile din partid. A vorbit despre „ajutorul” pe care îl „dădea” primarilor „din familie” atunci când încercau să vorbească despre proiecte sau, mai bine spus, ajutor pe care ar fi trebuit să îl dea edililor.

„Și vă spun ceva, din experiența de președinte al organizației de la Dâmbovița. În ultimul timp am cam avut probleme și le-am rezolvat cam în felul următor. Când trebuia să vorbim despre proiecte îi adunam pe primari, pregăteam niște lăutari așa cum trebuie, băutură. Când începeau să mă întrebe mai hotărât, așa: „Domne cum stăm cu proiectele? Când vin?” făceam semn, dădeam drumul la lăutari, la băutură și îi linișteam, uitau de treaba asta. A mers de vreo două ori, după aceea mă gândeam cum să le rezolv. I-am trimis cu proiectele de la CNI la Anghel Saligny, apoi pe AFM, apoi pe POR. Că până se iau avizele trece timpul. Nu se mai poate așa ceva, dragi colegi. Trebuie să facem de așa natură ca lucrurile să se miște. Am mare încredere în noul președinte, noul secretar general”, este mesajul lui Guran.

Cuvintele alese nu au fost cele mai inspirate, chiar dacă Virgil Guran a vrut sa transmită că nu s-au putut mișca până acum, dar o vor face de acum înainte…
Atenție la neatenție, domnilor politicieni!

Ultimele știri

Share post:

spot_imgspot_img

Te-ar putea interesa și:
articole asociate

Mihaela Bilic: ‘’Chiar dacă scrie “zero” zahăr, conțin multe calorii!!’’

‘’Foarte mulți consumatori mănâncă relaxați dulciuri pe care scrie...

De ce să alegem vișine?!

Vișinele sunt fructe mici, dar pline de beneficii pentru...

Cum să prepari ceaiuri reci și răcoritoare pentru zilele toride de vară

Vara este anotimpul perfect pentru a savura băuturi reci...

Joe Biden nu mai candidează pentru SUA

Cu doar câteva luni înainte de alegerile pentru noul...